LogoPers

Dit is de line-up van Lowlands free:united

Op 21, 22 en 23 augustus doen NPO 3FM en VPRO 3voor12 verslag van potentieel de allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united. Via vijf streams op 3fm.nl/lowlands is tijdens het Lowlandsweekend een uitgebreid programma te volgen, met optredens, workshops, dj-sets en highlights van de afgelopen jaren. 3FM-dj’s trekken het land in om de tofste coronaproof Lowlands-thuisfeestjes te bezoeken.
17 augustus 2020

Livemuziek
Op de Alpha- en Bravo-streams zijn de allerbeste Lowlands-shows van de afgelopen jaren te zien én eerder opgenomen registraties van acts die dit jaar op Lowlands zouden spelen, met onder meer De Staat, Editors, The Opposites, Stormzy, Foo Fighters, Typhoon, Disclosure en Mumford & Sons. Daarnaast geeft Eefje de Visser een exclusief optreden op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen. Ook NPO 3FM zit bomvol livemuziek in het Lowlands weekend met onder anderen Billie Eilish, Twenty One Pilots en Kensington. Bekijk het hele blokkenschema op 3fm.nl/lowlands.
 
free:united-stream
3FM dj’s Eva Koreman, Eva Cleven en Vera Siemons komen live vanuit poppodium de Melkweg en presenteren samen met podiumhost Justin Verkijk een bomvol programma met exclusieve eenmalige live-performances en films. Op deze free:united-stream is alles te volgen wat het festival typisch Lowlands maakt: wetenschap, dans, filosofie, literatuur, film en meer. Met onder meer hoogleraar Robbert Dijkgraaf, viroloog Ab Osterhaus, yogasessies in de ochtend en een drie uur durende live-set van Colin Benders. Op zowel zaterdag als zondag kom je van 23.00 uur ’s avonds tot diep in de nacht tot een hoogtepunt met de dj’s van de populairste hangout: gaybar Adonis.
 
ArmadiLLow-stream
De dansfeestjes in de majestueuze ArmadiLLow zijn misschien wel het best bewaarde geheim van Lowlands. Omdat die oranje-zwarte groove ook op het thuisfeestje niet mag ontbreken, kun je tijdens Lowlands free:united het hele weekend intunen op een fulltime ArmadiLLow-stream. Bijna 40 dj’s en special guests jagen indie, techno, pop, urban, house, disco, hiphop en Lowlandsclassics door de speakers. Bekijk het volledige blokkenschema hier.
 
LL thuis-stream
Het hele weekend gaan de dj's van 3FM het land in om de tofste huis-, camping-, en thuisfeestjes te bezoeken en te checken hoe Lowlands – natuurlijk coronaproof - door het hele land wordt gevierd. Tune op 3fm.nl/live in met je eigen feestje, of laat je talent zien op de free:united Open Stage. Ben jij ook van plan om het LL-weekend niet ongemerkt voorbij te laten gaan met je vrienden? Meld je dan nu al aan op 3fm.nl/lowlands
 
Hier volg je Lowlands free:united
3FM en VPRO 3voor12 doen uitgebreid verslag van Lowlands free:united via 3fm.nl, NPO 3FM en 3voor12.vpro.nl. Op zaterdag 29 augustus neemt Sagid Carter je mee langs de hoogtepunten van Lowlands 2020 en de voorbije jaren. Te zien bij de VPRO op NPO 3 om 22.59 uur. Voor meer info en updates, ga naar 3fm.nl/lowlands, lowlands.nl of de social media kanalen van 3FM en Lowlands.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)