LogoPers

DJ-talenten strijden voor ‘Beste DJ van 2017’ in NPO FunX DJ-Battle

F1rstman, Gio en The Partysquad zijn de headliners van FunX DJ Battle op 13 april in Club Annabel, Rotterdam. De DJ’s worden beoordeeld door dj Irwan, dj Flava en Nederlands kampioen dj Abstract.
21 maart 2017

De FunX DJ Battle is een wedstrijd waarin jong dj-talent de kans krijgt om te strijden voor beste DJ van 2017. De opdracht is om zoveel mogelijk FunX-tracks naadloos aan elkaar te mixen, zonder dat de tekst onverstaanbaar maakt en zonder dat de ritmes en toonsoorten clashen. In de jury zitten dj Irwan, dj Flava en Nederlands kampioen dj Abstract, zij bepalen wie de beste dj van Nederland wordt. De jury zal ook, net als F1rstman, Gio en The Partysquad, een keiharde show neerzetten.

De ring in

Op donderdag 13 april stappen de dj’s in Club Annabel letterlijk de ring in om de strijd aan te gaan. Onder toeziend oog van host en FunX-dj Fernando Halman werken de dj’s hun weg omhoog van de kwart finale naar de finale om uiteindelijk de gouden boksriem en daarmee de titel in de wacht te slepen. Naast de riem krijgt de winnaar ook een gig op de FunX Music Awards en drie maanden lang een eigen dj-uur.

 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)