LogoPers

Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle strijden om Glazen Huis

Vier steden zijn in de race om eind 2010 het Glazen Huis een plein te bieden tijdens 3FM Serious Request. 3FM plaatst Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle op de shortlist.
6 april 2010

Deze gemeentes boden afgelopen week hun bidbook aan. De inschrijving is inmiddels gesloten. In totaal toonden 13 steden de afgelopen maanden interesse. Eind april beslist 3FM in welke stad het Glazen Huis in december 2010 komt te staan.

Een 3FM-delegatie bezoekt deze maand de locaties van de shortlist en gaat in gesprek met het gemeentebestuur van de vier kandidaatsteden. Bart de Voogd, 3FM Manager Communicatie, over de steden van de shortlist: "We hebben vier goed uitgewerkte plannen ontvangen van vier mooie steden. Het gaat nog een moeilijke keuze worden. Wat vooral opvalt is hoe trots burgemeesters, bewoners en ondernemers zijn op hun stad. Dat zien we ook aan kaartenacties, Hyvespagina’s en You Tube-video's die de afgelopen weken zijn verschenen. Waar het Glazen Huis ook komt te staan, we weten nu al dat we weer bijzonder welkom zijn. En dat is goed nieuws, in het bijzonder voor het doel waar we dit jaar voor inzamelen." Eind april maakt 3FM de gastheer-stad voor 3FM Serious Request 2010 bekend.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)