LogoPers

Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin

Actrice, zangeres en presentatrice Fenna Ramos is vanaf morgen elke dag te zien op Zappelin, het peuter- en kleuterkanaal van NPO Zapp. Dit maakte de publieke jeugdzender zojuist bekend op de perspresentatie. Met behulp van onder meer nijntje, Bumba, Joe, Maya de Bij, en groep 1/2 van basisschool de KMS in Bussum, verraste Fenna alle aanwezigen. De presentatie was in handen van moeder/presentatrice/actrice Liza Sips.
25 juni 2018

Liza Sips (rechts) presenteert Fenna Ramos als nieuwe presentatrice Zappelin. Credits: NPO Zappelin/Patrick van Emst

Vanaf dinsdag 26 juni gaat Fenna Ramos elke dag liedjes zingen, knutselen, verhaaltjes voorlezen, dansen en spelletjes spelen met de allerkleinsten. Ze neemt het stokje over van Nienke van den Berg, die nieuwe avonturen gaat beleven na negen vrolijke en muzikale jaren bij Zappelin.

Fenna wil graag alle kijkertjes leren kennen: “Ik heb superveel zin in dit avontuur bij de NPO en AVROTROS. Het is altijd een feestje om met kinderen een programma te mogen maken, want je weet nooit wat eruit komt. Dit past perfect bij mij, omdat mijn passie ligt bij zowel dans, zang, acteren als presenteren. Bij mijn vorige klussen als (musical)actrice waren dit allemaal losse disciplines. Mooi dat dit bij Zappelin allemaal samenkomt.”

Van 21 juli tot en met 5 augustus is Fenna elke zaterdag en zondag te zien in het Zappelin-programma De Wereld van Zappelin (AVROTROS). Van 17 september tot en met 12 oktober is Fenna ook te zien in het programma Zappelin Go (AVROTROS).Het is vandaag in meerdere opzichten feest voor Zappelin. Het kanaal krijgt een nieuw jasje en de Zappelin-app wordt inmiddels maandelijks door 120.000 kinderen gebruikt.

Bij vernieuwing hoort ook verandering. Met een sterke online strategie, de komst van Fenna én de nieuwe, vrolijke en speelse ‘look and feel’ is Zappelin helemaal klaar voor de toekomst. Ook na deze vernieuwingsslag blijft Zappelin de vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen én hun ouders, waarin jonge kijkers de wereld al spelenderwijs de kleurrijke wereld ontdekken,” aldus netmanager Suzanne Kunzeler.

NPO Zappelin
NPO Zappelin is het peuter- en kleuterkanaal van de publieke jeugdzender NPO Zapp. Zappelin biedt kinderen tot en met zes jaar een vertrouwde omgeving waarin ze de wereld ontdekken: op televisie, op social media, op de website en in de populaire Zappelin-app. Het brede, aansprekende programma-aanbod zorgt ervoor dat Zappelin nog steeds marktleider is onder de kinderzenders.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)