LogoPers

Festivaldagboek voor het eerst in gebruik op Pinkpop 2016

Genieten van jouw favoriete festival was nog nooit zo makkelijk. Pinkpop 2016 heeft de primeur van het vernieuwde Festivaldagboek van de Nederlandse Publieke Omroep: dé must-have voor alle festivalgangers en muziekliefhebbers. Met de app ontdekken muziekliefhebbers nieuwe muziek, houden ze bij welke acts ze willen zien of hebben gezien, zien ze waar hun vrienden uithangen en stellen ze playlists samen. De Pinkpop-bezoekers zijn de allereerste gebruikers van het Festivaldagboek.
9 juni 2016

Vóór het festival helpt de app bezoekers om de beste planning te maken. Wat zijn de onontdekte live acts en nieuwe talenten die het festival onvergetelijk gaan maken? De 3FM jocks vertellen welke acts je absoluut niet mag missen. De app gidst festivalbezoekers langs alle Pinkpop-podia en stelt een Spotify-playlist samen met hun favoriete artiesten uit de line-up. Zo reist iedereen goed voorbereid af naar Landgraaf.

Met het Festivaldagboek missen Pinkpop-bezoekers ook tijdens het festival niets van hun favoriete optredens. Na afloop is de app dé plek om de mooiste momenten nog eens te beleven. Met gebruik van zogeheten iBeacons bundelt de app alle hoogtepunten, foto’s en video’s van optredens in een persoonlijk dagboek. Ook vertelt de app bezoekers welke route ze hebben afgelegd over het festivalterrein.

Onder andere Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole gaan dit festivalseizoen het Festivaldagboek in gebruik nemen.

Het Festivaldagboek is te downloaden in de play- en appstore of via de 3FM-app en is beschikbaar voor de smartphone. Kijk voor meer informatie en voor de download op www.festivaldagboek.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)