LogoPers

Festivalzomer gaat door: NPO 3FM geeft Gouden Festivalbandje wegHet moment waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: Nederland gaat open en de festivals kunnen deze zomer doorgaan. Hoog tijd voor NPO 3FM om het felbegeerde Gouden Festivalbandje weg te geven. De winnaar van het bandje mag samen met twee vrienden naar vier festivals: Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en ADE. Luisteraars kunnen meedoen door hun meest legendarische festivalverhaal in te sturen als zij het festivalgeluid op 3FM horen. De actie loopt van maandag 21 tot en met zondag 27 februari.
18 februari 2022

Herkenbaar voor veel festivalliefhebbers: eindelijk het vooruitzicht van een festival, maar nét misgrijpen bij kaarten voor bijvoorbeeld Lowlands. Niet getreurd, want op 3FM maak je kans op het Gouden Festivalbandje. Hoe? Door het beste festivalverhaal naar de app van 3FM te sturen. Stond je naast Eddie Vedder bij de dixies? Ben je je huidige vriend of vriendin tegengekomen in de moshpit? Bleek jouw tent bovenop een mierennest te staan? Meedoen kan als het Festival Geluid op 3FM te horen is. De twintig beste verhalen worden geselecteerd om door te gaan naar de volgende ronde.

De overgebleven luisteraars gaan één op één de strijd aan in een festivalquiz. Na de quiz blijven er drie finalisten over die op vrijdag 4 maart tegen elkaar strijden om het Gouden Festivalbandje. Het drietal moet op zoek naar een 3FM-dj ergens in Nederland. Doormiddel van hints en hulp van de luisteraars kunnen zij de locatie achterhalen en zorgen dat ze als eerste aankomen bij de dj om zo het festivalbandje te bemachtigen.

Kansmaken op Gouden Festivalbandje kan van maandag 21 februari tot en met zondag 27 februari op NPO 3FM en via de 3FM-app. Kijk voor meer informatie op 3fm.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)