LogoPers

FunX Music Awards live

Morgen, donderdag 21 mei 2015, zendt FunX de tweede editie van de FunX Music Awards live uit vanuit de Amsterdamse Melkweg. De FMA’s zijn de publieksprijzen van jongerenzender FunX voor de beste artiesten en muziek van het afgelopen jaar. Welke artiesten gaan aanstaande donderdag met één of meerdere FunX Music Awards naar huis?
20 mei 2015

 

Op FunX, FunX.nl en 101 TV missen muziekliefhebbers en luisteraars niks van de FunX Music Awards van 2015. Op radio, tv en online zie en hoor je hoe de FunX dj’s aanstaande donderdag tien Music Awards uitreiken aan de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem.

FunX zendt de Award show live uit vanuit de Melkweg, inclusief een uitgebreide preparty (vanaf 19.00 uur) en afterparty (tot 23.00 uur) met FunX dj’s Jaimy en Riza, genomineerden en de winnaars in de studio. De FunX Music Award show, gepresenteerd door dj’s Shay en Fernando, is in beeld en geluid live te volgen op FunX.nl, 101 TV, Salto 1 (Amsterdam) en OPEN (Rotterdam). 

 

FunX Music Awards 2015

FunX reikt op donderdag 21 mei 2015 de FunX Music Awards uit in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. Het publiek geniet daarnaast van optredens van o.a. Kenny B, Gio & Keizer, Broederliefde, Dio, Digitzz en Jayh, begeleid door de Xperience Band.

Alleen via FunX maken luisteraars nog kans op de allerlaatste exclusieve toegangskaarten voor de FunX Music Awards van 2015.

Voor meer informatie over de FunX Music Awards 2015: www.funx.nl/awards

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)