LogoPers

Goldband verrast Maan met Schaal van Rigter voor Stiekem

Stiekem wint hiermee de eerste 3FM Award van 2024 voor meest gedraaide Nederlandse track
11 maart 2024

Stiekem wint hiermee de eerste 3FM Award van 2024 voor meest gedraaide Nederlandse track

Stiekem van Maan feat. Goldband wint dit jaar de Schaal van Rigter, de prijs voor de meest gedraaide Nederlandse track van het afgelopen jaar op NPO 3FM. Het is de eerste 3FM Award van 2024 die is uitgereikt. Goldband verraste Maan met deze bijzondere prijs tijdens haar bezoek aan de studio van Goldband, waar ze dacht geïnterviewd te worden voor een documentaire. Op het moment dat Maan daar aankwam werd ze door bandleden Karel en Boaz geblinddoekt en naar de studio gebracht, waar het derde bandlid Milo haar ‘stiekem’ opwachtte met de Award. De overige acht 3FM Awards, o.a. voor Beste Artiest, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer, worden op donderdag 21 maart live in een uitverkocht poppodium PAARD in Den Haag uitgereikt.  

Schaal van Rigter 2024 - Maan feat. Goldband.jpg

Maan en Goldband (Boaz Kok, Milo Driessen, Karel Gerlach en schrijver/producer Wieger Hoogendorp). Foto: NPO 3FM.

Goldband verrast Maan

Line-up 3FM Awards compleet
De 3FM Awards worden donderdag 21 maart door de 3FM-dj’s in een uitverkocht poppodium PAARD in Den Haag uitgereikt. Met optredens van DI-RECTThe IndienDouwe Bob en Roxy Dekker is een feestje gegarandeerd.

Volg de 3FM Awards
De 3FM Awards zijn strak uitverkocht, maar donderdag 21 maart vanaf 20.30 uur te volgen op 3FM, 3FM.nl, het 3FM YouTube-kanaal en de NPO Luister-app. Op het TikTok-kanaal van 3FM komen tijdens de show live beelden, interviews en winnaars voorbij. Na afloop van de 3FM Awards zijn de beelden terug te vinden op de online kanalen van 3FM.

Over 3FM Awards 
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse publieke popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. Luisteraars bepalen de winnaars van de awards in de volgende categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer. Nieuw dit jaar is de award voor Beste Fan. Daarnaast reikt 3FM ook jaarlijks de Schaal van Rigter uit, dit jaar voor Stiekem van Maan feat. Goldband. De uitreiking van de 3FM Awards is op donderdag 21 maart in poppodium PAARD in Den Haag en te volgen via 3FM, 3FM.nl, het 3FM YouTube-kanaal en de NPO Luister-app.
 Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)