LogoPers

Grote televisiedebatten live te volgen op NPO Radio 1

De twee grote televisiedebatten bij de publieke omroep zijn rechtstreeks te volgen op NPO Radio 1. De publieke nieuwszender zendt het EenVandaag debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders live uit. Ook missen luisteraars niks van het slotdebat op de vooravond van de verkiezingen.
8 maart 2017

Op maandag 13 maart kruisen Rutte (VVD) en Wilders (PVV) elkaar een half uur lang de politieke degens in het debat van EenVandaag (AVROTROS). De presentatie is in handen van Pieter Jan Hagens. NPO Radio 1 zendt het debat live uit tussen 18.15 en 19.00 uur. Na het debat is er een nabeschouwing onder leiding van Suzanne Bosman.

Op dinsdag 14 maart horen luisteraars hoe veertien lijsttrekkers onder toeziend oog van Rob Trip nog één keer met elkaar in debat gaan. Dit NOS-slotdebat is live te volgen op NPO Radio 1 tussen 20.30 en 22.00 uur, inclusief een nabeschouwing in de radiostudio onder leiding van presentator Renze Klamer (EO).

Verkiezingsdag

Op woensdagavond 15 maart staan de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen de hele dag centraal op NPO Radio 1. Van 20.00 uur tot 02.00 uur in de nacht presenteren Tijs van den Brink en Lara Rense 'Nederland kiest’, een programma van de gezamenlijke omroepen. Zij krijgen gezelschap van politieke commentatoren, onder wie Joost Vullings, Peter Kee en Kees Boonman.

Gedurende de nacht blijft de luisteraar op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de verkiezingsuitslag in het BNNVARA-programma 'De verkiezingsnacht van NPO Radio 1' (02.00 - 06.00) met presentator Jurjen van den Bergh en politieke analisten Sywert van Lienden en Sharon Gesthuizen.Weten welk programma wanneer en op welke manier aandacht besteedt aan de verkiezingen? Op npo.nl/verkiezingen staat een compleet overzicht

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)