LogoPers

Het Weekend van de Nederlandse Popmuziek op NPO Radio 2

Van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september presenteert NPO Radio 2 het Weekend van de Nederlandse Popmuziek. Het hele weekend van vrijdag 6.00 uur tot zondag 0.00 uur wordt de Nederlandse muziekwereld in het zonnetje gezet. Artiesten én luisteraars vragen hun favoriete Nederlandse nummers aan en muzikanten komen langs in de studio. NPO Radio 2 dj Bart Arens geeft vandaag tussen 11 en 12 uur alvast een voorproefje in zijn programma Aan de Slag (AVROTROS) met 100% Nederlandse muziek.
19 september 2016

Onmisbaar

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: “Nederlandse artiesten zijn onmisbaar voor NPO Radio 2. Onder de noemer Nieuwe Namen draaien we dagelijks nieuwe, nog onbekende Nederlandse artiesten. Ook weten succesvolle en beginnende muzikanten inmiddels beter dan ooit de weg naar onze studio's te vinden. Met het Weekend van de Nederlandse Popmuziek onderstrepen we het belang van hun muziek en het vele muzikale talent in Nederland.”

Nederlandstalige muziek

Op dinsdag 20 september organiseert Buma Cultuur het festival Buma NL voor Nederlandstalige muziek. De NPO doet live verslag met de radiozender NPO SterrenNL. NPO Radio 2 wil deze roep om aandacht voor het genre extra kracht bijzetten met het Weekend van de Nederlandse Popmuziek. Zoals elke week krijgen Nederlandse artiesten in het Muziekcafé met Daniël Dekker op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur twee uur lang een live-podium en ook in andere programma’s komen dit weekend veel Nederlandse artiesten langs. Onder de noemer ‘De Favoriet Van…’ kunnen luisteraars en artiesten vanaf vandaag via www.nporadio2.nl of de NPO Radio 2 app hun favoriete nummer uit Nederland aanvragen.

Kijk op www.nporadio2.nl voor meer informatie.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)