LogoPers

Het Zapp Sinterklaasfeest is in aantocht

Op het podium onder meer Dieuwertje Blok, Kinderen voor Kinderen en de finalisten van het Junior Song Festival
25 september 2015

 

Op zaterdag 28 november en zondag 29 november viert Sinterklaas zijn verjaardag tijdens het Zapp Sinterklaasfeest in de Jaarbeurs in Utrecht. Geen groter cadeau voor de Sint om dat samen met NPO Zapp en zijn jonge kijkers te doen.

Kinderen, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes genieten anderhalf uur lang van de enige echte Sinterklaas en zijn pieten. De bekende Zapp-gezichten beklimmen het podium, afgewisseld met optredens van onder meer de finalisten van Junior Song Festival en Kinderen voor Kinderen. De presentatie van het Zapp Sinterklaasfeest is in handen van Dieuwertje Blok.

De kleinere kinderen ontmoeten voorafgaand aan het Zapp Sinterklaasfeest hun favoriete Zappelin vriendjes, zoals Bob de Bouwer en Wendy, Grote Smurf en Smurfin, Buurman & Buurman en de figuren van het Zappelin-programma Het Zandkasteel. Houd zapp.nl/sinterklaasfeest en de Zapp socials in de gaten voor meer nieuws over het Zapp Sinterklaasfeest.

NPO Zapp zendt de opnames van het Zapp Sinterklaasfeest uit op woensdag 2 december om 17.00 uur en zaterdag 5 december om 15.30 uur. Het Zapp Sinterklaasfeest is een coproductie van KRO-NCRV en MAX. Publiek is welkom om de opnames bij te wonen. Kijk hiervoor op www.zappsinterklaasfeest.nl.

Over NPO Zapp
Al 15 jaar lang is NPO Zapp er voor alle kinderen, met veel nieuwe, realistische, eigenwijze programma’s van eigen bodem die uitdagen en prikkelen. NPO Zapp en Zappelin weten wat er speelt. In het nieuws, met programma’s als Het Jeugdjournaal (NOS) en het Klokhuis (NTR), maar ook in de belevingswereld van de jonge kijkers. Zo sluit de publieke kinderzender een week lang aan bij de landelijke Week Tegen Pesten, en zet de zender zich jaarlijks in voor een goed groen doel met de actie Zapp Your Planet. Omdat Zapp en zijn jonge kijkers dat belangrijk vinden.

Vanaf medio november kan jong en oud op NPO Zapp weer genieten van Sinterklaas en zijn avonturen, van de intocht tot en met pakjesavond op 5 december. NPO Zapp staat via de online kanalen van Zapp direct in contact met de doelgroep, maar ook via diverse evenementen in het land, zoals het Zapp Sinterklaasfeest.

Voor meer informatie: www.zapp.nl/sinterklaasfeest

 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)