LogoPers

Inhuur tijdelijk personeel Publieke Omroep voortaan via Randstad Groep Nederland

De Publieke Omroep heeft een mantelovereenkomst getekend met de Randstad Groep Nederland (Randstad Nederland, Select AV en Tempo-Team) voor de inhuur van tijdelijk personeel. Dit is het resultaat van een gezamenlijke openbare aanbesteding. 
3 augustus 2010

Het contract betreft de inhuur van uitzendkrachten, payroll en detachering. De gezamenlijke aanbesteding voorkomt dat elke omroep zelf met een uitzendorganisatie moet onderhandelen of moet aanbesteden. In de overeenkomst is vastgelegd dat tijdelijke medewerkers beloond worden conform de omroep-CAO. Elke deelnemende omroep blijft autonoom in zijn personeelsbeleid en zal zelf bepalen of en wanneer tijdelijk personeel ingehuurd wordt. De mantelovereenkomst bepaalt dat Randstad de eerste 72 uur exclusief het recht heeft om kandidaten aan te dragen, indien een tijdelijke vacature vrij komt. De overeenkomst geldt voor 3 jaar, met een optie tot twee keer een jaar verlengen.

De raamovereenkomst werd ondertekend door De heer Lindelauf, lid Raad van Bestuur Randstad Holding en de heer Tekstra, gevolmachtigd vertegenwoordiger Raad van Bestuur NPO.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)