LogoPers

Jett Rebel winnaar 3FM Serious Talent Award

Jonge artiest is belofte voor de toekomst
14 april 2014

Jett Rebel is winnaar van de 3FM Serious Talent Award 2014. Jett Rebel kreeg de 3FM Award uit handen van 3FM dj Domien Verschuuren tijdens een speciale ‘Dit is Domien’ op 3FM met alle genomineerde Serious Talents: Mozes And The Firstborn, Taymir, Tessa Rose Jackson en Town Of Saints. De genomineerde artiesten blikten samen in de 3FM studio terug op hun jaar als 3FM Serious Talent en traden live op. De 3FM Serious Talent Award is de enige vakjury prijs van de 3FM Awards. De andere 3FM Awards zijn publieksprijzen en worden uitgereikt namens de 3FM luisteraars.

De 3FM Serious Talent Award gaat naar de band of artiest die volgens 3FM het meest heeft gedaan met het predikaat Serious Talent. “Jelte Tuinstra, de man achter Jett Rebel, heeft afgelopen jaar zijn carrière naar een hoger niveau getild”, aldus Serious Talent coördinator Tijs van Liemt: “Jett Rebel is volgens 3FM een belofte voor de toekomst. Hij legt de lat voor zichzelf erg hoog en is niet in een genre te vangen. Met songs als 'Louise’, ‘Tonight' en de huidige soundtrack van Spiderman heeft Jett Rebel een vliegende start gemaakt.”

Jett Rebel is met in totaal drie nominaties één van de grootste kanshebbers van de 3FM Awards, samen met Racoon, De Staat, The Opposites, Kensington en Nielson. Jett Rebel maakt verder nog kans op de 3FM Award voor Beste live act en Beste Nieuwkomer. Stemmen voor de 3FM Awards kan nog tot donderdag 10 april 10.00 uur.

Naast Bløf, Blaudzun, Nielson, De Staat, Jacqueline Govaert, Racoon, Kensington, Opposites, Mr. Probz en Chef’Special beklimt ook de kersverse 3FM Serious Talent winnaar het podium tijdens de 3FM Award show in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Met Jett Rebel is de volledige line-up van de Award show bekend.

De 3FM Awards zijn live te volgen op 3FM vanaf 16.00 uur en op Nederland 3 van 20.25 tot 22.25 uur, of als webcast op 3fm.nl en via het digitale kanaal 101 TV.

3FM Serious Talent
3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De publieke popzender koos afgelopen jaar twintig veelbelovende bands en artiesten, die naast airplay op 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Caro Emerald, Go Back To The Zoo, Laura Jansen, Gers Pardoel, Miss Montreal, Rigby, Handsome Poets, Kensington en Mister & Mississippi.

Voor informatie over de 3FM Awards en kaartverkoop: www.3fm.nl/awards

Noot voor de redactie
Voor meer informatie: 3FM Communicatie
Noëlle Beyne t: 035 – 6774167, m: 06 – 51809133, e: noelle.beyne@omroep.nl
Wilma van Dormalen t: 035 - 6777453, m: 06 – 24218281, e:
Anneke de Vries t: 035 - 6773094, m: 06 – 30576917, e:

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)