LogoPers

Jonna Fraser lanceert stemperiode FunX DiXte 1000

In het programma Start van FunX-dj Fernando opende rapper Jonna Fraser zojuist de stemperiode van de DiXte 1000: dé lijst met de duizend dikste tracks van de beste artiesten, bepaald door de FunX luisteraars. Van 2Pac, Daddy Yankee, Gyptian tot Broederliefde: tot en met donderdag 3 november stemmen luisteraars via FunX.nl en de FunX App op hun favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks. Van 4 tot en met 11 november tunen luisteraars non-stop in op FunX voor het muzikale hoogtepunt van het jaar.
17 oktober 2016

In alle vroegte gingen rappers Sevn Alias en Jonna Fraser vandaag, gehuld in sumoworstelpakken, met elkaar de strijd aan. In de battle stond er veel op het spel: de eer om de vierde editie van de FunX DiXte 1000 te openen én de eerste stem uit te brengen. Drill instructor Fajah Lourens voerde de spanning nog verder op en liet de mannen zware sportoefeningen uitvoeren. Check de video om te zien hoe Jonna Fraser na een pittig parcours als eerste de lanceerknop bereikte:

Met de lijst gaat de publieke radiozender FunX op zoek naar de duizend dikste tracks van de beste artiesten. De FunX Dixte 1000 gaat vrijdag 4 november om 09.00 uur van start. Tot vrijdag 11 november 16.00 uur draaien de FunX-dj’s de duizend favoriete tracks van de luisteraars. Vorig jaar was Changes van 2Pac de onbetwiste nummer 1. Beyonce was met 37 tracks de artiest met de meeste noteringen in de FunX DiXte 1000, gevolgd door Chris Brown (31 keer) en Rihanna (29 keer).

Meer informatie en stemmen op de FunX DiXte 1000: www.funx.nl

NPO FunX

FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)