LogoPers

Joram Kaat presenteert maatschappelijke 3FM-specials op zondagavond

NPO 3FM, de EO en Human presenteren elke laatste zondag van de maand van 22.00 tot 00.00 uur specials rond maatschappelijke thema’s die jongeren raken. De presentatie is in handen van EO-presentator Joram Kaat: “Het is fantastisch om met 3FM-luisteraars in gesprek te gaan over onderwerpen die er écht toe doen.”
23 april 2020

Al eerder zond 3FM een serie specials uit, toen gepresenteerd door verschillende 3FM-dj’s op vrijdagavond. “Het succes van die reeks willen we graag voortzetten op zondagavond,” legt Joram uit. “Elke maand staat een ander thema centraal. We trappen af met eenzaamheid onder jongeren, een actueel onderwerp in coronatijd. Maar denk ook aan thema’s als discriminatie, pesten of het woningtekort onder jongeren. De 3FM-specials gaan altijd over onderwerpen die onze luisteraars raken. We praten met experts én ervaringsdeskundigen.”
 
Meepraten
Naast goede muziek zijn 3FM-luisteraars een onlosmakelijk onderdeel van deze specials. Via de gratis 3FM-app kunnen ze hun mening en ervaringen delen en zo in gesprek komen met de experts in de studio. Van elke 3FM-special verschijnt ook een podcast, zodat luisteraars alle gesprekken op een later moment kunnen terugluisteren.
 
Samenwerking
De 3FM-specials worden elke laatste zondag van de maand uitgezonden. Op de andere zondagen blijft Joram zijn eigen programma ‘Kaat tot Laat’ presenteren. Voor de specials werkt de EO nauw samen met Human. Joram: “Ik zie ernaar uit om boeiende uitzendingen te maken die luisteraars verder helpen. Dat past helemaal bij 3FM: goede muziek én met twee benen in het echte leven.”
 
De eerste 3FM-special wordt zondag 26 april uitgezonden op NPO 3FM tussen 22.00 en 00.00 uur.

Thema: eenzaamheid.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)