LogoPers

Jukeboxweek op Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia draait tijdens de Jukeboxweek van 14 tot en met 20 juni uitsluitend verzoekjes van luisteraars. De publieke nostalgische zender draait memorabele muziek die vroeger uit jukeboxen in cafés klonk.
16 juni 2014

De publieke nostalgische zender draait een week lang lievelingsmuziek van luisteraars. Luisteraars vragen hun favoriete platen aan en motiveren de keuze. Ze vertellen over een mooie herinnering of een speciaal gevoel dat hoort bij het verzoeknummer uit de jukebox. Op zaterdag 14 juni tot en met vrijdag 20 juni van 6.00 tot 18.00 uur schallen evergreens uit de boxen. Luisteraars horen platen uit de jaren 60 en 70 van onder anderen Elvis Presley, Neil Diamond, Dusty Springfield, The Beatles en Cliff Richard. Op www.radio5nostalgia.nl komen de verzoekjes binnen met de verhalen over de muziek. Luisteraars kunnen de hele week meedoen met het Jukeboxspel, waarvoor ze een muziekfragment van een versneld liedje moeten raden. Op vrijdag 20 juni draait de publiek nostalgische zender van 12.00-18.00 uur de Jukeboxweek Top 100, met de meest aangevraagde liedjes uit de jukebox.

Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar en voor iedereen die houdt van de goede muziek van weleer. Radio 5 Nostalgia is zeven dagen per week overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), Digital Radio+, de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf), online via livestream op de website van Radio 5 en met de iPhone app van Radio 5. In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM. 

Voor meer informatie: www.radio5nostalgia.nl

-----------------------------------------------------------------

Voor meer informatie over Radio 5 Nostalgia communicatie:

Wilma van Dormalen t :035 - 6777453, m : 06 – 24218281, e : wilma.van.dormalen@omroep.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)