LogoPers

Kinderen stemmen op favoriete programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten

Op zaterdag 17 februari 2018 is het zover! Dan reikt NPO Zapp de Zapp Awards van 2018 uit. Live vanuit de Vorstin in Hilversum wordt bekend welke programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten naar huis gaan met een felbegeerde Zapp Award. Host van de avond is Klaas van Kruistum. Hij gaf zojuist de aftrap voor de stemperiode in het KRO-NCRV programma Zapplive.
16 januari 2018

Vanaf vandaag kunnen kinderen stemmen in de volgende categorieën: beste Zapp-programma, beste Zapp-presentator, beste YouTuber, beste tv-programma (algemeen) en beste Artiest. Iedereen kan eenmalig stemmen op deze categorieën via zappawards.nl. De stembussen sluiten op 10 februari 2018.

Wat is het beste Zapp-programma van het afgelopen jaar? De winnaar van deze categorie blijft tot het laatste moment spannend. In de ochtend van zaterdag 17 februari, de dag van de award show, maakt Zapp de drie genomineerden bekend. Kinderen stemmen tot het eind van de award show op hun favoriete Zapp-programma.

Het hele gezin kan dit jaar de spannende award show op televisie volgen. KRO-NCRV zendt de Zapp Awards dit jaar om 19.25 uur live uit bij Zapp op NPO 3.

Zapp Awards 2018

De Zapp Awards zijn dé jaarlijkse publieksprijzen voor beste programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten van het afgelopen jaar, bepaald door kinderen. Vanaf 13 januari stemmen kinderen op het beste Zapp-programma, beste Zapp-presentator, beste YouTuber, beste tv-programma (algemeen) en beste Artiest.

Wie maak jij dit jaar zo trots als een pauw? Met deze vraag in het achterhoofd bepalen kinderen wie op zaterdag 17 februari naar huis gaan met één van de vijf Awards. De Zapp Awards, voorheen de Zapplive Awards, worden sinds 2016 uitgereikt. Kinderen stemmen van 13 januari tot en met 10 februari online op hun favorieten. De Zapp Awards is een samenwerking van NPO Zapp en KRO-NCRV.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)