LogoPers

Kovacs, Jett Rebel en Seinabo Sey maken line up 3FM Awards compleet

 
31 maart 2015

 

Zojuist maakte 3FM dj Giel Beelen bekend dat Kovacs, Jett Rebel en Seinabo Sey optreden tijdens de 3FM Awards op donderdag 9 april. Met deze namen is de line up compleet. Eerder maakte de publieke popzender al bekend dat ook Dotan, Douwe Bob, Mister & Mississippi, Racoon, Kensington, Sunday Sun, Chef’Special, Typhoon en Sue the Night optreden op de 3FM Awards van 2015.

 

In een uitverkochte Vredenburgzaal van TivoliVredenburg reikt de publieke popzender twaalf 3FM Awards uit. Het publiek geniet daar van optredens van Seinabo Sey, Dotan, Douwe Bob en Mister & Mississippi. In de Pandora en Ronda zalen van TivoliVredenburg geven Racoon, Kensington, Sunday Sun, Chef’Special, Typhoon en Sue the Night elk een optreden van zo’n 30 minuten, als onderdeel van het 3FM Awards Festival. Onder andere Kovacs en Jett Rebel treden op in de 3FM studio in TivoliVredenburg, live te zien op NPO 3.

 

3FM Awards 2015

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten, gekozen door de luisteraars. Tot en met 9 april 10.00 uur stemmen luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten. Op donderdag 9 april reikt 3FM de 3FM Awards uit tijdens een anderhalf uur durende live show vanuit TivoliVredenburg in Utrecht. De presentatie is in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende.

De VARA zendt de 3FM Award show rechtstreeks uit op NPO 3 van 20.30 tot 22.00 uur. NPO 3FM doet die dag van 16.00 tot 01.00 uur live verslag vanuit Utrecht van alle voorbereidingen en de Award show. De radio-uitzending wordt als webstream uitgezonden via 3FM.nl en het digitale kanaal NPO 101.

Voorafgaand aan de Award-show maakt 3FM de winnaar van de 3FM Serious Talent Award bekend. De winnaar treedt op tijdens de 3FM Awards op 9 april.

Ga naar www.3fm.nl/awards voor meer informatie over de 3FM Awards 2015

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)