LogoPers

Line-up FunX Music Awards 2016 bekend

Ronnie Flex, Broederliefde, SBMG, SFB, KaliBwoy en Two Crooks zijn te zien op de FunX Music Awards 2016. FunX dj’s Q-Bah en Riza maakten zojuist de eerste line-up van de awardshow bekend. De derde editie van de FunX Music Awards vindt 25 mei plaats in de Melkweg in Amsterdam.
25 januari 2016

De artiesten waren te gast in het FunX-programma Weekend Wax waar zij werden verrast met een gouden plaat voor de nummers ‘Meisjes Blijven Meisjes’ (Two Crooks, Frenna, Emms en Ronnie Flex) en ‘Alaka’ (Broederliefde samen met KaliBwoy en SBMG).

Niels Hoogland, adjunct-zendermanager NPO FunX, voorziet nog meer successen: “Zowel ‘Alaka’ als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ zijn nu gouden FunX-hits en een goed voorbeeld van de diversiteit van onze muziek. Afgaand op de reacties van de FunX-luisteraars is de kans groot dat deze artiesten niet alleen komen optreden, maar ook prijzen komen halen tijdens de FunX Music Awards. Wij hebben er al zin in!”

 

FMA’s 2016

FunX reikt op 25 mei 2016 voor de derde keer de FunX Music Awards uit: de publieksprijzen van jongerenzender FunX. FunX reikt de awards uit in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. De uitreiking van de prijzen wordt afgewisseld met liveoptredens van bekende FunX-artiesten.

 

FunX

FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Voor meer informatie: www.FunX.nl.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)