LogoPers

Luisteraar bepaalt dé megahit in 3FM Top Megahit

Stemmen kan van vrijdag 5 t/m zondag 14 april

Wat hebben I Would Stay van Krezip, Europapa van Joost, Multicolor van Son Mieux en Coolio’s Gangsta’s Paradise met elkaar gemeen? Alle vier waren ze 3FM Megahit! Sinds 1993 is de geschiedenis van de 3FM Megahit veelzijdig en geeft het een kijkje in de tijdsgeest van die jaren. Traditiegetrouw kiezen de 3FM-dj’s welk nummer de belangrijkste track van 3FM in die week is. Inmiddels zijn er 1.539 Megahits, maar welke megahit dé 3FM Megahit is? Dat bepaalt de luisteraar!

De stembussen voor de 3FM Top Megahit zijn vanochtend geopend bij Wijnand in de Ochtend. Luisteraars kunnen tot en met zondag 14 april stemmen op hun favoriete 3FM Megahits van de afgelopen dertig jaar. Omdat de lijst er één is voor de echte muziekliefhebber, kunnen luisteraars een muzikale prijs winnen. Wie stemt maakt kans op drie vinylplaten naar keuze én het zeer gewilde 3FM Festivalmatje, om alvast in de stemming te komen voor het festivalseizoen. Stemmen kan via 3fm.nl/megahit.

3FM Top Megahit
De 3FM Top Megahit start maandag 15 april om 06.00 uur en is dagelijks tot 16.00 uur te horen op 3FM. Op vrijdag 19 april maakt 3FM-dj Sophie Hijlkema de megahit der megahits omstreeks 16.00 uur bekend, want dan wordt de nummer één gedraaid. Vorig jaar voerde Impossible van Nothing But Thieves de lijst aan. De 3FM Top Megahit is te volgen via 3FM, 3FM.nl en de gratis NPO Luister-app.

3FM Top Megahit
Stem op 3FM Top Megahit
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)