LogoPers

Luisteraars kiezen favoriete nummers voor setlijst BLØF concert

Luisteraars kunnen vanaf nu stemmen op nummers van BLØF voor de setlijst van het Radio 2 Mijlpaal Concert. Zondag 28 oktober ontvangt de Zeeuwse band de eerste Radio 2 Mijlpaal Prijs.  
8 oktober 2012

De uitreiking wordt omlijst met een exclusief concert van BLØF. Radio 2 gaf zojuist het startsein voor de stemperiode. Tot en met 21 oktober kiezen luisteraars op radio2.nl hun favoriete BLØF tracks aan de hand van een keuzelijst met alle single-hits van de afgelopen 20 jaar. Stemmers maken kans op toegangskaarten voor het concert, die alleen te winnen zijn via Radio 2.

Speelt BLØF de bekende hits ‘Liefs uit Londen’ en ‘Aan de kust’ of willen luisteraars liever andere nummers live horen? Op de Radio 2 website staat een suggestielijst met 40 hits van BLØF. Luisteraars mogen 10 nummers uit de lijst kiezen. De meest favoriete nummers van de luisteraars halen de setlijst. In een videoclip op radio2.nl vertellen de vier bandleden met welk nummer zij het meeste affiniteit hebben en welke hits ze het liefst willen spelen tijdens het unieke optreden, waarvoor geen kaarten te koop zijn maar alleen te winnen op Radio 2.

Het Radio 2 Mijlpaal Concert vindt plaats op zondag 28 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in de kleine popzaal van de Ziggo Dome, en wordt live uitgezonden op Radio 2. Op zaterdag 10 november is het concert op televisie te zien bij de NTR op Nederland 3.

BLØF viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en dat is voor Radio 2 aanleiding om BLØF te eren vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek en de nieuwe radioprijs aan hen toe te kennen. De Radio 2 Mijlpaal Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een artiest of een band die een grote bijdrage levert aan de hedendaagse popmuziek. De winnaar van de Radio 2 Mijlpaal Prijs geeft een speciaal concert en krijgt een voor deze gelegenheid ontworpen beeld.

Stemmen voor de setlijst van het Radio 2 Mijlpaal Concert: www.radio2.nl

 

 

 

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie: Radio 2 Communicatie:

Wilma van Dormalen t: 035 - 6777453, m:06 – 24218281, e: wilma.van.dormalen@omroep.nl


 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)