LogoPers

Massale aandacht voor Filipijnen

BN’ers en programma’s op de bres voor Giro555 Radio- en tv-programma’s van NPO, RTL en SBS besteden op tal van manieren aandacht aan de ramp op de Filipijnen.
14 november 2013

Vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid zal maandag 18 november gedurende de hele dag een marathonuitzending zijn van Radio 2 met live optredens van Nederlandse artiesten.  Onder andere alle publieke radiozenders , het NOS Journaal, Hart van Nederland, RTL Boulevard, Koffietijd, RTLZ, Tijd voor Max, Editie NL, Show Vandaag, Ontbijtnieuws, Radio 5 RTL Nieuws, Shownieuws, Studio Max Live schakelen live met het actiecentrum gedurende de dag. 

Veel Bekende Nederlanders zitten in het belpanel, onder wie Klaas Drupsteen, Joris Linssen, Kees Tol, Bert van Leeuwen, Art Rooijakkers,  Filemon Wesselink, Victor Löwe, Karin Bloemen, kandidaten van The Voice of Holland en vele anderen. 

De avond wordt afgesloten met een gemeenschappelijk programma, gepresenteerd door Jeroen Pauw, Paul Witteman, Humberto Tan en Bridget Maasland van 22.30 tot 00.00 uur. Tijdens dat programma zal de stand van de inzameling voor de Nationale Actie Filipijnen van Giro555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) bekend worden gemaakt. 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)