LogoPers

Meer podcasts op vernieuwde NPO Radio 1-site

NPO Radio 1-luisteraars kunnen nu nog meer genieten van hun favoriete programma’s. Zowel de NPO Radio 1 website als de app hebben een update gekregen, waardoor het mogelijk is om te abonneren op radioshows, uitzendingen en fragmenten offline terug te luisteren en afspeellijsten samen te stellen. “Er is steeds meer behoefte aan luisteren on demand, daarin komen wij de luisteraar nu tegemoet”, vertelt sitemanager van NPO Radio 1 Michel Boerman.
1 november 2016

“Live radio luisteren blijft populair, maar tegelijk is er ook behoefte aan podcasts, online luisteren en uitgesteld luisteren”, merkt Boerman. Op deze ontwikkelingen speelt NPO Radio 1 nu in. Dankzij de abonneerknop hoeven luisteraars nooit meer een uitzending van hun favoriete radioprogramma te missen. Daarbij zijn alle uitzendingen en fragmenten offline te beluisteren en kunnen luisteraars hun eigen afspeellijsten samenstellen. Onderweg, op vakantie of in de sportschool: liefhebbers genieten nu altijd en overal genieten van programma’s als Oog op MorgenKunststof en Nooit Meer Slapen.

 

Podcasts

Daarnaast krijgen podcasts een meer centrale plek op de site. Series als Looking for Hillary en Looking for Victory (BNNVARA), Het leven, een gebruiksaanwijzing (VPRO) en Het beste uit Het Oog (NOS) zijn nu gemakkelijk te volgen. Wie geen genoeg kan krijgen van de podcasts kan ook terecht in de 3FM-app, waarin de zogenaamde Download for the Road wordt aangeboden. Hier zijn exclusieve uitzendingen van onder andere Michiel Veenstra en Roosmarijn Reijmer te vinden.

Kijk voor meer informatie op nporadio1.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)