LogoPers

Natalie La Rose start stemmen FunX DiXte 1000

 
22 oktober 2015

 

Zangeres Natalie La Rose opende vanochtend in het programma ’Start’ van FunX-DJ Fernando de stemlijst voor de derde editie van de FunX DiXte 1000. Luisteraars kunnen tot en met donderdag 12 november via FunX.nl/DiXte1000 stemmen op hun favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks. 

De uitzending van de derde editie van de FunX DiXte 1000 begint vrijdag 13 november om 10 uur. Tot vrijdag 20 november 16.00 uur draaien de FunX dj’s de favoriete duizend tracks van de luisteraars en tellen af naar de absolute nummer één van de lijst. Vorig jaar voerde Mr. Probz met ‘Waves’ de FunX DiXte 1000 aan.

Meer informatie en stemmen op FunX DiXte 1000: FunX.nl

FunX

FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

 

Laatste persberichten
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
NPO Radio 2 vernieuwt middagprogrammering
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)