LogoPers

Nieuwe vooravond Nederland 3

Vanaf 6 januari 2014 starten op Nederland 3 twee nieuwe programma’s van BNN; StartUp en De Social Club.
12 december 2013

Om 19.30 uur is de dagelijkse Nederlandse serie StartUp te zien. Om 20.00 uur gaan 6 presentatoren via hun eigen sociale netwerk op zoek naar actuele, opvallende en inspirerende verhalen in De Social Club.“De nieuwe programma’s zijn spraakmakend en innovatief met veel aandacht voor nieuw talent. Daarmee willen we vooral de jonge kijker aanspreken. Ook de onderwerpen staan dichtbij de belevingswereld van jongeren”, aldus Roek Lips, netmanager Nederland 3.

StartUp


StartUp
De serie StartUp gaat over een groep jonge ondernemers die beginnen aan een avontuur om eigen baas te worden. Op hun zoektocht komen ze vriendschappen, vijanden, liefde, jaloezie, successen en tegenslagen tegen. Onderwerpen die dichtbij het echte leven staan. De meeste acteurs komen, op Daniël Boissevain na, net van de toneelschool. Verder maakt de serie gebruik van social media en krijgt het online een aparte verhaallijn. Na elke uitzending op TV is de volgende uitzending online al te bekijken.

De Social Club
In De Social Club gaan 6 presentatoren hun online netwerk aanboren om opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. De presentatoren bespreken op hun eigenzinnige manier de actualiteit van de dag. Via social media heeft het publiek rechtstreeks invloed op de inhoud van het programma.

Ruimte
Vanaf januari 2014 is De Wereld Draait Door niet meer op Nederland 3 te zien, maar om 19.00 uur op Nederland 1. Lips: “De Wereld Draait Door is een prachtig programma waar ik trots op ben en wat zich heeft bewezen. Vanwege het brede publiek van DWDD is de verhuizing naar Nederland 1 een logische stap. Hierdoor komt ruimte voor nieuwe, onderscheidende programma’s met veel aandacht voor jong talent. Programma’s die goed passen bij Nederland 3.”

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)