LogoPers

NPO 3FM en Kensington de hoogte in voor exclusief optreden

Vrijdag 9 september trakteert 3FM een select aantal luisteraars op een exclusief optreden van Kensington in de A’DAM Toren. Dat maakte 3FM DJ Giel zojuist bekend op NPO 3FM. Vanaf maandag 5 tot vrijdag 9 september geeft 3FM kaarten weg voor dit optreden op een van de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Op 3fm.nl/kensington lezen luisteraars hoe ze kans maken op de felbegeerde tickets. 
2 september 2016

Kensington is terug. Gisteren, donderdag 1 september, bracht de band hun nieuwe single ‘Do I Ever’ uit. Het is het eerste geluid van het langverwachte nieuwe album Control dat op 28 oktober uitkomt. Om dat te vieren trakteert 3FM zijn luisteraars op een wel heel exclusief optreden van Kensington, op 80 meter hoogte met uitzicht over heel Amsterdam.

Vrijdag 9 september presenteren 3FM DJ's Frank van der Lende, Giel Beelen, Eva Koreman samen met Kensington tussen 16.00 en 21.00 uur een speciale radio-uitzending vanuit de A’DAM Toren. Tussen 20.00 en 21.00 uur treedt Kensington een uur lang live op. De publieke radiozender zendt het concert live uit via NPO 3FM, 3FM.nl en 101TV. Dus ook als je geen kaartjes wint, hoef je niks te missen.

3FM en Kensington zijn een perfecte match. Al in 2012 riep de publieke radiozender Kensington uit tot 3FM Serious Talent en afgelopen jaar sleepte de band nog drie prijzen in de wacht bij de 3FM Awards.

Meer info op 3fm.nl/kensington

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)