LogoPers

NPO 3FM en NPO FunX zenden live uit vanaf ADE

NPO 3FM en NPO FunX zorgen ervoor dat luisteraars van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober geen seconde van het Amsterdam Dance Event hoeven te missen. Vanuit de Gibson Room in de A’DAM Toren doet 3FM liveverslag van de beste dj-sets en zijn er interviews met de grootste artiesten. Ook FunX stort zich in de dance scene en zendt live uit vanuit het Melkweg Café met gasten als Yellow Claw, Dyna en Gregor Salto.
19 oktober 2016

Op NPO 3FM presenteren Domien Verschuuren, Roosmarijn Reijmer, Eva Koreman, Giel Beelen, Tomas Delsing en Barend & Wijnand de ADE-uitzendingen. Deze beginnen op woensdag, donderdag en vrijdag om 18.00 uur en zaterdag om 21.00 uur. Wijnand Speelman speelt voor razende reporter en scheurt tijdens ADE door Amsterdam om verslag te doen van alle ins en outs van het grootste dancefestival ter wereld. Voor meer informatie zie 3fm.nl/festivals.

Ook online houdt de publieke radiozender luisteraars op de hoogte. Via het 3FM liveblog en NPO 101TV blijven zij op de hoogte van wat er in én rond de 3FM-studio gebeurt. Op de site van 3voor12 staan recensies van optredens en interviews met de beste artiesten.

Danceliefhebbers die toch liever zelf aanwezig zijn op hét dance-spektakel van het jaar maken van 17 tot en met 21 oktober kans op tickets voor ADE. Dat is niet zomaar een prijs, want met de bandjes krijgen de gelukkige winnaars toegang tot álle 450 evenementen met meer dan 2200 artiesten op ruim 140 locaties. 

NPO FunX

Radiozender FunX zendt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober tussen 16.00 en 23.00 uur live uit vanuit het Melkweg Café. In de mobiele studio komen gasten langs als Yellow Claw, Dyna, Shermanology, Gregor Salto en D-Rashid. Deze dj-sets en interviews zijn ook live te volgen via FunX.nl en Salto Amsterdam. Zo beleven luisteraars een onvergetelijk ADE.

NPO 3

Voor wie meer achtergrondinformatie wil, is NPO 3 the place to be. De publieke zender zendt zaterdag 22 oktober om 21.55 uur de documentaire Planet Elektro (NTR) uit. Hierin reist Leo Blokhuis van Engeland tot Australië en van Amerika tot Japan om de geschiedenis achter elektronische muziek te achterhalen.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)