LogoPers

NPO 3FM vernieuwt programmering 

Timur Perlin presenteert dagelijkse lunchshow
25 maart 2020In april vernieuwt NPO 3FM de programmering. Radio-dj Timur Perlin is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Frank van der Lende en Eva Koreman vormen een nieuw duo in de middag. De show van Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen verhuist naar de vroege avond. 

Lunchshow met Timur Perlin
In januari verving Timur, nu alleen te horen op NPO Radio 2, tijdelijk Rámon tijdens de middagshow van Mark + Rámon op 3FM. Nu krijgt hij een vaste rol in de programmering.

 
Ik wil altijd daar zijn waar het avontuur is. 3FM is een spannende zender, met goeie en nieuwe muziek die nergens anders te horen is. Ik wil samen met mijn luisteraars plezier maken en verrassenTimur Perlin |


Vernieuwde middagshow
Ook in de middag horen luisteraars een fris geluid met het nieuwe duo Frank van der Lende en Eva Koreman. De nieuwe middagshow gaat een uur langer duren. Frank & Eva: Welkom Bij De Club duurt van 16.00 tot 19.00 uur. Mark en Rámon schuiven door naar de vroege avond en zijn te horen van 19.00 tot 21.00 uur. Mark presenteert het programma tijdelijk alleen onder de naam De Avonturen van Mark. Als Rámon hersteld is, presenteren Mark en Rámon de show weer als duo. 

Sharid Alles, zendermanager NPO 3FM: “Het voelt dubbel om in deze onzekere tijd de geplande versterking van 3FM te presenteren. Tegelijkertijd zijn we ook volop met het ‘nu’ bezig. Sander die Europa samenbrengt doordat 183 radiostations tegelijkertijd You'll Never Walk Alone draaien. Vrijdag steken we Nederlandse artiesten een hart onder de riem met de Klomp Top 100. En samen met FunX en KX Radio komt 3FM in actie tegen verveling onder thuiszittende jongeren. Met onze nieuwe programmering zijn we als eigenzinnige zender een toevoeging aan het radiolandschap, nu én straks. Dat Timur voor 3FM kiest, vind ik fantastisch. Hij is een radiomaker in hart en nieren en past ontzettend goed bij de zender.”

De belangrijkste veranderingen op een rij:

  • De ochtendshow Sanders Vriendenteam met Sander Hoogendoorn (BNNVARA) duurt een uur korter, van 06.00 uur tot 09.00 uur. 

  • Jorien Renkema (AVROTROS) begint een uur eerder met haar programma Zin In!, van 09.00 tot 12.00 uur. 

  • De lunchshow Timur wordt van maandag tot en met donderdag gepresenteerd door Timur Perlin (BNNVARA), van 12.00 tot 14.00 uur. Rob Janssen (AVROTROS) is van vrijdag tot en met zondag op dit tijdstip te horen met Radio Op 'n Broodje.  

  • Herman Hofman (AVROTROS) is elke werkdag te horen 14.00 tot 16.00 uur met het programma Twee Vier. 

  • De middagshow Frank & Eva: Welkom Bij De Club is in handen van Frank van der Lende en Eva Koreman (BNNVARA-VPRO) en duurt een uur langer, van 16.00 tot 19.00 uur. 

  • Mark van der Molen (BNNVARA) presenteert in de vroege avond De Avonturen van Mark, van 19.00 tot 21.00 uur.

  • Sagid Carter (VPRO) wordt de nieuwe stem van het avondprogramma 3VOOR12 Radio, tussen 21.00 en 00.00 uur.

  • Angelique Houtveen (KRO-NCRV) presenteert in het weekend Angelique's Afternoon van 16.00 tot 19.00 uur. 

Timur Perlin op NPO Radio 2
Timur Perlin blijft voorlopig zijn zondagochtendprogramma op NPO Radio 2 presenteren. Zijn uren op de zaterdag neemt vanaf april Emmely de Wilt (KRO-NCRV) voor haar rekening.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)