LogoPers

NPO-app nu ook beschikbaar via Ziggo

De NPO-app is vanaf vandaag beschikbaar voor Ziggo-klanten met een Mediabox Next. Hiermee wordt het voor deze klanten nog makkelijker om NPO-programma’s on demand te kijken. Naast het standaard aanbod via NPO Start zijn ook de programma’s van NPO Plus via de Ziggo App store te zien.  
2 november 2020

“Het Nederlandse publiek is gewend om on demand te kijken en wil dat gewoon met de afstandsbediening rechtstreeks op de eigen televisie kunnen doen. Dat de NPO-app nu ook op de nieuwste Ziggo-mediabox beschikbaar is, gaat heel veel Nederlandse huishoudens helpen om nog makkelijker alle NPO-programma’s te kunnen kijken op een zelfgekozen moment”, aldus Martijn van Dam, binnen de Raad van Bestuur van de NPO verantwoordelijk voor distributie en technologie.

 

“Ziggo-abonnees maken veelvuldig gebruik van apps op onze mediaboxen; de app van NPO kon natuurlijk niet uitblijven”, stelt Raymond van der Vliet, Director Content & Programming bij VodafoneZiggo. “We vinden het belangrijk om onze klanten gemakkelijk toegang te geven tot streaming videodiensten en verwachten veel kijkers een groot plezier te doen met de extra mogelijkheden die de NPO biedt via deze app.”

 

Via NPO Start is het hele aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep gratis terug te vinden. Honderdduizenden programma’s, van het NOS Journaal tot Boer Zoekt Vrouw en van Wie Is De Mol tot Zondag Met Lubach. De meeste programma’s zijn met deze app onbeperkt te vinden, maar voor sommige series geldt dat ze maar zeven dagen te zien zijn. Gebruikers die inloggen kunnen verder kijken waar ze gebleven waren, ook op een ander apparaat, en krijgen persoonlijke aanbevelingen waardoor ze nieuwe programma’s van de NPO kunnen ontdekken.

 

Kijkers die al die programma’s onbeperkt willen terugkijken en daarbij ook complete seizoenen van populaire series willen bingen, kunnen terecht bij de extra dienst NPO Plus. Zonder reclame, voor 2,95 euro per maand heb je al toegang tot deze veelgebruikte streamingdienst, waar series als Killing Eve, Klem, Flikken Maastricht en talloze detectives en films te vinden zijn, naast uiteraard het complete aanbod van NPO Start. Een abonnement op het extra aanbod van NPO Plus is in een handomdraai online geregeld via de app.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)