LogoPers

NPO Best zendt marathonuitzending Chriet Titulaer uit

Het themakanaal NPO Best brengt aanstaande zaterdag, 29 april, een eerbetoon aan tv-persoonlijkheid en sterrenkundige Chriet Titulaer (1943-2017). Vanaf 22.10 uur start een marathonuitzending rond Wondere Wereld, het TROS-programma waarmee Titulaer televisiegeschiedenis schrijft in de jaren ’80. De kijker ziet tijdens de Wondere Wereld Marathon twee volledige afleveringen uit 1985 en 1989. Verder treedt Titulaer op als quizmaster in Win de Wondere Wereld (1987) vanuit het Evoluon in Eindhoven.
26 april 2017

Chriet heeft in zijn programma Wondere Wereld een aantal voorspellingen gedaan op het gebied van techniek en samenleving, die ruimschoots zijn uitgekomen: van glasvezelcommunicatie tot beeldtelefoon en telewinkelen. Bovendien heeft hij de komst van themakanalen voorspeld, een reden te meer om hem op het NPO-themakanaal een hommage te brengen.

De Wondere Wereld Marathon (AVROTROS) is op zaterdag 29 april om 22.10 uur te zien op NPO Best. Voor iedereen te bekijken in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311). Tijdens de zomerprogrammering van NPO Best (1 juni tot en met 3 september) worden alle bewaarde afleveringen van Wondere Wereld nog een keer uitgezonden.

Fotocredits: AVROTROS

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)