LogoPers

NPO past programmering aan vanwege aanslagen Parijs

De NPO past de gehele dag op NPO 1 de programmering aan in verband met de aanslagen in Parijs. Nieuwsuitzendingen worden langer, de bestaande dagprogrammering op NPO 1 vervalt en vanavond na het extra lange NOS Journaal van 20.00 uur is er een speciaal ingelaste uitzending van Pauw.  
14 november 2015


NPO 1
Vanmorgen en vanmiddag zijn er op NPO 1 de hele dag uitzendingen van het NOS Journaal. De normale dagprogrammering komt in zijn geheel te vervallen.
 
Het NOS Journaal om 20.00 uur duurt vanavond 20 minuten langer. De Kwis wordt vanavond niet uitgezonden en wordt vervangen door een speciaal ingelaste live uitzending van Pauw (20.47 uur). De redactie van Pauw maakt later vandaag de gasten bekend. Ook komt het programma Vive la Frans te vervallen. Het programma Ik vertrek (21.54 uur) wordt vanavond wel uitgezonden.
 
NPO 2
Nieuwsuur vanavond (22.00 uur) zal langer uitzenden waardoor de programmering na Nieuwsuur opschuift. Aansluitend komt het programma Mijlpalen voor Parijs te vervallen.
 
NPO Radio
De programmering op alle publieke radiozenders is aangepast. Binnen de programma's wordt ruim verslag gedaan van de actualiteit en er is veel ruimte voor reacties van de luisteraars. Via de radio-apps komen talloze berichten binnen en in de programma's is daar aandacht voor. De bekendmaking van de DJ's van de Top 2000 is uitgesteld en de muziekkeus op alle zenders is aangepast. Op NPO Radio 4 worden speciale concerten uitgezonden: het live concert van NTR Zaterdag Matinee wordt opgedragen aan de slachtoffers in Parijs.
 
Op TV, Radio en online zijn door de STER alle commercials gescreend op uitingen die in de huidige actuele setting als ongepast zouden kunnen worden ervaren.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)