LogoPers

NPO Radio 1 op bezoek bij ROC Mondriaan Den Haag

Onder het motto ‘NPO Radio 1 bij de les’ is de publieke radiozender vrijdag 8 september een dag lang te gast bij ROC Mondriaan in Den Haag. De schoolbus van NPO Radio 1 staat tussen 10.00 en 17.30 uur bij de entree van de mbo-opleiding. Hier portretteerd verslaggever Joris Kreugel (AVROTROS) een docent. Verslaggever Martijn van der Zande (NOS) spreekt de hele dag op ROC Mondriaan docenten en studenten over de vraag: welke inspirerende ideeën leven er om het onderwijs nog beter te maken?
6 september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Luisteraars dienen ook suggesties in waar het onderwijs baat bij zou kunnen hebben. Wie een suggestie kwijt wil, is welkom in de bus of online op nporadio1.nl/bijdeles. Mensen die werkzaam zijn in het onderwijs is gevraagd om de 20 meest interessante ideeën te selecteren. NPO Radio 1 biedt aanstaande vrijdag die ideeën aan een prominente gast uit de onderwijssector.

In NPO Radio 1-programma Dit is de Dag (EO) horen luisteraars een debat over bedrijfsscholen als kweekvijver van nieuw mbo-geschoold personeel.

NPO Radio 1 bij de les
De hele week staat NPO Radio 1 in het teken van onderwijs, om daarmee het start van het schoolseizoen te markeren. Op woensdag is de NPO Radio 1-bus in Enschede (universiteit Twente), op donderdag in Zwolle (hbo Windesheim) en op vrijdag in Den Haag (mbo Mondriaancollege).

Bijgevoegde foto's zijn rechtenvrij te gebruiken onder vermelding van NPO Radio 1.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)