LogoPers

NPO Radio 2 live vanaf Retropop in Emmen

Op 4 juni van 18.00 tot 0.00 uur zendt NPO Radio 2 live uit vanaf Retropop in Emmen. NPO Radio 2 dj’s Wouter van der Goes en Corné Klijn ontvangen de hele avond artiesten in de studio. Frank van ’t Hof en Caroline Brouwer lopen rond op het festival en interviewen artiesten en festivalgangers.
31 mei 2016

Interviews
Van 18 tot 21.00 uur is Corné Klijn live vanuit de studio in Emmen te horen. Vanaf 21.00 uur neemt Wouter van der Goes het van hem over. Luisteraars kunnen volop genieten van het festival. De hele avond zijn er optredens en interviews met artiesten en festivalgangers te horen. Interviews zijn er onder andere met Bløf, Kid Creole & The Coconuts, Ten Sharp, Rowwen Hèze, Sven Hammond, My Baby en Haevn. Causes komt langs in de studio voor een interview en een akoestische sessie.

Retropop
Retropop is een jaarlijks muziekfestival in Emmen. Op het hoofdpodium spelen originele bands uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en begin ‘00. Op de Nederpopstage spelen originele Nederlandse bands uit dezelfde decennia. Ook is er een Discotent en een Futurestage met de sterren van toekomst.

NPO Radio 2
NPO Radio 2 draait de beste muziek van vandaag die er morgen nog toe doet en de mooiste muziek van gisteren die je vandaag nog raakt, met nadrukkelijke aandacht voor Nederlands product. Als luisteraar van NPO Radio 2 ben je altijd aangesloten op de actuele popmuziek, het gesprek van de dag, het nieuws en de online-ontwikkelingen. NPO Radio 2 scant 24/7 wat ertoe doet, is altijd alert en is voor zijn luisteraars een radar in de maatschappij. NPO Radio 2 is volwassen en optimistisch. NPO Radio is AAN!

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)