LogoPers

NPO Radio 4 live vanaf festival Wonderfeel

NPO Radio 4 zendt op 22, 23 en 24 juli live uit vanaf het landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland: de locatie voor de tweede editie van festival Wonderfeel. Liefhebbers van klassieke muziek en natuur komen samen in het groene hart van het landgoed. Drie dagen lang nemen de NPO Radio 4-presentatoren en verslaggevers de luisteraars mee naar de wondere wereld van Wonderfeel.
19 juli 2016

Vrijdag (11.00 - 00.00), zaterdag (14.00 - 20.00) en zondag (14.00 - 20.00) horen luisteraars op NPO Radio 4 de live optredens van tientallen artiesten, waaronder Cello8tet Amsterdam, Cappella Amsterdam en New Cool Collective.

Vanuit de radiostudio op het festivalterrein doen o.a. NPO Radio 4-presentatoren Edwin Rutten, Margriet Vroomans, Hans Smit en Dieuwertje Blok verslag van de tientallen concerten in de zomerse buitenlucht, alle hoogtepunten en de kampvuursessies aan het einde van de dag. En dat allemaal te midden in de overweldigende natuur van het landgoed. Op NPO Radio 4 genieten luisteraars live mee van de inmiddels beroemde bakfietssessies, waarbij musici per bakfiets het bos in worden gestuurd om, geïnspireerd door de natuur, binnen een uur terug te keren met een nieuw gecomponeerd stuk.

De optredens tijdens Wonderfeel zijn live op NPO Radio 4 en on demand te beluisteren en te bekijken via de webcast van NPO Radio 4 op www.nporadio4.nl.

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)