LogoPers

NPO Radio 6 eert Nederlandse artiesten met Soul & Jazz Awards

Onder meer New Cool Collective, Giovanca, Sarah-Jane en Paul van Kessel treden op
26 augustus 2015

 

Donderdag 8 oktober 2015 draait het in de Nederlandse soul- en jazzscène om de jaarlijkse radioprijzen van NPO Radio 6: de Soul & Jazz Awards. In de Vorstin in Hilversum reikt de publieke soul- en jazz-zender zeven Awards uit aan de beste soul en jazz-artiesten van eigen bodem, afgewisseld met optredens van onder andere New Cool Collective, Giovanca, Sarah-Jane en Paul van Kessel. Vanaf 23 september stemmen luisteraars via nporadio6.nl op hun favoriete bands en artiesten.

 

NPO Radio 6 zendt de Soul & Jazz Awards 2015 live uit van 19.00 tot 23.00 uur, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing. NPO Radio 6 dj’s Winfried Baijens en Angelique Houtveen presenteren samen de avond.

De Radio 6 Soul & Jazz Awards
De Radio 6 Soul & Jazz Awards bestaan uit zeven categorieën: Beste Artiest Man, Beste Artiest Vrouw, Beste Groep, Beste Album, Beste Single, Beste Soul & Jazz Talent en Beste Live Act. De Award show is rechtstreeks in beeld en geluid te volgen op nporadio6.nl en NPO Cultura.

NPO Radio 6 Soul & Jazz
NPO Radio 6 is het publieke soul- en jazzradiostation van de NPO. De luisteraar hoort hier vierentwintig uur per dag de beste soul en jazz. Van Miles Davis tot Caro Emerald en van Stevie Wonder tot Adele. Nporadio6.nl is het online platform met de radioplayer, live-beelden uit de studio, het laatste muzieknieuws, concerttips en achtergronden bij de programma's en gedraaide muziek. NPO Radio 6 is in heel Nederland te beluisteren op de kabel, via nporadio6.nl, via de Radio 6 App, satellietontvanger en via Digital Radio+, de nieuwe manier van digitaal radioluisteren.

Voor meer informatie: www.nporadio6.nl

 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)