LogoPers

NPO start wervingscampagne voor Tech-team

Met deze slogan probeert NPO de komende maanden een groot aantal Tech-specialisten in huis te halen.

19 oktober 2022

Specifiek gaat het om de uitbreiding van het Front-end Cluster, het team dat verantwoordelijk is voor de bouw en uiterlijke verschijning van websites en apps. Die uitbreiding is hard nodig om de upgrade van NPO Start en andere online en on demand ambities van NPO te realiseren. Voor de campagne is een speciale landingspagina ontwikkeld met filmpjes waarin diverse medewerkers over hun werk bij NPO vertellen. Centraal daarin staan de mogelijkheden die je bij NPO hebt om jezelf te ontwikkelen en om te bouwen aan producten die impact hebben op de maatschappij.

Games
"In de slogan ‘Level up your skills’ zit een directe verwijzing naar de levels in games", licht Cluster Lead Rogier Peetoom toe. “Webdevelopers zijn over het algemeen fervente gamers. Die zien meteen het verband tussen het uplevelen van je vaardigheden en het beter worden in je werk. En hoe meer progressie je boekt in je hobbies, hoe beter je in je vel zit. Daarmee gaat het ook in je werk beter.”

Awareness
De campagne heeft een looptijd van drie maanden en bestaat uit twee fases. Eerst wordt zogenoemde ‘awareness’ gecreëerd, om NPO bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Daarna volgt de conversiefase, die kandidaten daadwerkelijk moet aanzetten om te solliciteren.

De campagne vindt volledig online plaats, onder andere via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Ook de kanalen van Google (Display & Ads), Tweakers, Indeed en specifieke jobboards worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Landingspagina
De landingspagina NPO Front-end Services is te vinden op de site Werkenbijnpo.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)