LogoPers

NPO Zapp op zoek naar nieuwe zenderbaas

De winnaar of winnares verhuist op woensdag 31 augustus voor één dag naar de NPO op het mediapark in Hilversum en neemt die dag de leiding over van Suzanne Kunzeler, netmanager NPO Zapp. Hij of zij vergadert mee, bezoekt een live opname van het NOS Jeugdjournaal, luncht met bekende Zappers, gaat langs bij een pitch voor een nieuw programma, buigt zich over de laatste kijkcijfers en stelt het schema van die dag samen. Hoe ziet zijn of haar ideale televisie-programmering er uit? Dat ziet de kijker van Zapp diezelfde dag nog terug tussen 06.30 en 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. De werkdag van de jonge Zapp-baas is de hele dag te volgen op Zapp.nl, Instagram en Snapchat.
1 juli 2016

Wat als jij de baas zou zijn van Zapp? Dat is de vraag die de publieke kinderzender aan alle kinderen van Nederland stelt. Vanaf vandaag tot en met maandag 8 augustus sturen kinderen uit alle hoeken en gaten van Nederland op Zapp.nl hun vlogs en filmpjes in. Hierin laten zij de Zapp-baas jury weten waarom juist zij voor één dag de baas van Zapp zouden moeten zijn.

Uit alle inzendingen kiezen juryleden Suzanne Kunzeler (netmanager NPO Zapp), Shula Rijxman (raad van bestuur NPO), Jochem Nühn (chef Zapp Weekjournaal) en Fernando Halman (stem van Zapp) de winnaar.

Check hier de video en doe mee op www.zapp.nl/baasvooreendag

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)