LogoPers

NPO Zapp organiseert Facebook Live-sessie over pesten

Hoe kan ik mijn gepeste klasgenootje helpen? Wat kan ik het beste tegen mijn pesters zeggen? Waarom lukt het me niet om te stoppen met pesten? Dinsdag 19 september organiseert NPO Zapp via Facebook Live een vragenuurtje waarbij dit soort vragen centraal staan. Kinderen sturen live hun vragen over pesten in, waarna presentatrice Anne-Mar Zwart (EO) deze kwesties voorlegt aan deskundige Laura Mol. Vanaf 16.00 uur beantwoordt zij de vragen van kinderen via de Facebookpagina van NPO Zapp.
20 september 2016

Laura Mol weet alles van pesten en cyberpesten. Ze is namelijk werkzaam bij Stichting School en Veiligheid en is medeorganisator van de landelijke Week Tegen Pesten. NPO Zapp-kijkers zijn bij haar dus aan het juiste adres met al hun vragen over pesten. Ook Anne-Mar Zwart is geen onbekende op het gebied van pesten. Sinds 2015 presenteert ze de Anti Pest Club (EO), deze week elke schooldag om 19.20 uur te zien bij NPO Zapp op 3. In dit programma schiet ze schoolklassen te hulp waarin gepest wordt.

NPO Zapp Week Tegen Pesten

Van maandag 18 september tot en met vrijdag 23 september vraagt NPO Zapp online en op televisie aandacht voor pesten. Hiermee sluit de publieke kinderzender aan bij de landelijke Week Tegen Pesten. Tijdens de themaweek zendt NPO Zapp verschillende programma’s uit waarin het pestthema centraal staat. Ook is elke dag een film te zien die over pesten gaat. Op zapp.nl/watdoejij kijken kinderen naar afleveringen van Spangas (KRO-NCRV), Brugklas (AVROTROS) en Het Klokhuis (NTR). Met #watdoejij praten kijkers verder op sociale media.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)