LogoPers

NPO Zapp zet zich in tegen pesten

Pesten is echt niet cool en moet stoppen! NPO Zapp strijdt voor een pestvrije schoolomgeving en zet zich ook dit jaar in tegen pesten tijdens de Week Tegen Pesten. Van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 september staat Zapp op TV, social media en online volledig in het teken van pesten en waarom pesten moet stoppen. Zo kun je o.a. kijken naar de nieuwe dramaserie Kappen nou! (KRO-NCRV) en is ook de Anti Pest Club (EO) met Anne-Mar Zwart weer te zien.
30 augustus 2018

Kappen nou! (KRO-NCRV)

In de nieuwe transmediale dramaserie Kappen nou! volgen we Jesse in zijn eerste week op een nieuwe school. Gelukkig maakt hij al snel vrienden, maar niet iedereen in zijn klas is even aardig.

Naast de televisieserie komt NPO Zapp met de allereerste interactieve dramaserie voor Instagram Stories. Op Instagram volg je Jesse gedurende de hele week en confronteert hij je met zijn dilemma’s. Welke keuzes zou jij maken? Maar let op… Voor je het weet zit je er midden in!

Elke schooldag om 16.55 uur op Zapp. En de hele dag op de Instagram Stories van NPO Zapp. Bekijk hier de promo.

Anti Pest Club (EO)

Voor het vierde jaar op rij is de Anti Pest Club op NPO Zapp te zien. In dit met een Rose d’Or tv-beeld bekroonde programma gaat presentatrice Anne-Mar Zwart langs bij basisschoolklassen waar gepest wordt. Anne-Mar gaat in gesprek met de leerlingen die gepest worden en laat de kinderen met andere ogen naar elkaar kijken. Waar op de ene school kinderen gepest worden vanwege hun uiterlijk, is het op een andere school hun afkomst waardoor kinderen buiten de boot vallen. Anne-Mar zet alles op alles om te zorgen dat het pesten stopt en de klas zich aansluit bij de Anti Pest Club.

Nieuw dit jaar is dat klassen tijdens de dagelijkse livestream van 10.45 - 11.00 uur mee kunnen chatten met Anne-Mar en kinderen uit de afleveringen.

Eerste aflevering op zaterdag 15 september om 16.45 uur, daarna elke schooldag om 17.10 uur op Zapp. Interactieve livestream elke dag van 10.45 - 11.00 uur op de website van de Anti Pest Club.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)