LogoPers

Opening NPO Radio 4 ‘Mijn Matthäus’ live in acht landen

Zondag 20 maart start de ‘Mijn Matthäus-week’ op NPO Radio 4. Tot en met vrijdag 25 maart staat de publieke klassieke zender volledig in het teken van Bachs meesterwerk. Op de openingsdag genieten luisteraars tussen 12.00 en 15.30 uur naar de volledige Matthäus Passion live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Naast de uitzending op NPO Radio 4 wordt de productie van de AVROTROS live uitgezonden in zeven andere landen: Catalonië, Estland, Polen, Engeland, Denemarken, Roemenië en Letland.
18 maart 2016

De Matthäus Passion in het Concertgebouw in Amsterdam is een uitvoering van het Koninklijk Concertgebouworkest, het Groot Omroepkoor en het Nationaal Jongenskoor onder leiding van dirigent Ivor Bolton. Naast de live-uitzendingen op 20 maart wordt deze uitvoering op Goede Vrijdag nog uitgezonden in Duitsland, Portugal en Bulgarije.

Op nporadio4.nl stemmen luisteraars van zondag 20 maart tot en met donderdag 24 maart op hun meest geliefde stukken uit de Matthäus Passion. De finale van de ‘Mijn Matthäus-week’ klinkt op vrijdag 25 maart tussen 07.00 en 20.00 uur op NPO Radio 4. In elk programma klinkt steeds één van meest gewaardeerde onderdelen van de Matthäus Passion, bepaald door de luisteraar. Bachkenners en Matthäus specialisten lichten elk onderdeel toe.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)