LogoPers

Pinkpop live te volgen bij de NPO via radio, tv en online

De dagafsluiters van Pinkpop zijn Pearl Jam (vrijdag), Foo Fighters (zaterdag) en Bruno Mars (zondag). Maar de line-up biedt nog veel meer, zoals Snow Patrol, BLØF, The Offspring, The Script, Miss Montreal, Editors, The Kooks, Ronnie Flex & Deuxperience en tal van andere bekende namen.
29 mei 2018

TelevisieDe uitzendingen rond Pinkpop worden verzorgd door NTR, VPRO en BNNVARA. Tijdens het festival zelf is Pinkpop live te volgen op het extrakanaal NPO 2 extra vanaf vrijdag 15 juni 16.00 uur tot en met zondag 17 juni 00.30 uur.

Op NPO 3 staan presentatoren Eric Corton, Eva Cleven, Michiel Veenstra en Frank van der Lende stil bij het festival onder de noemer Pinkpop 2018 LIVE!, te zien op zaterdag 16 juni vanaf 23.00 uur en op zondag 17 juni vanaf 19.25 uur. Op 23 juni passeren op NPO 3 om 22.20 uur nog eens alle hoogtepunten de revue.

RadioOp vrijdag 15 juni (van 19.00 tot 00.00 uur), zaterdag 16 juni (van 16.00 tot 00.00 uur) en zondag 17 juni (van 16.00 tot 02.00 uur) doet NPO 3FM op radio verslag vanaf het Pinkpop-terrein. 3FM-dj’s als Domien Verschuuren, Mark van der Molen, Michiel Veenstra, Angelique Houtveen, Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn interviewen festival-acts en doen verslag van verschillende optredens, die ook live te horen zijn op NPO 3FM. De laatste twee uurtjes op zondagavond (van 00.00 tot 02.00 uur) zijn ingeruimd voor Pinkpop-verzoekjes van luisteraars tijdens de Pinkpop Afterparty.

OnlineOnline is Pinkpop uitgebreid te volgen via 3fm.nl/pinkpop en alle social media kanalen van NPO 3FM: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Snapchat. Thuisblijvers genieten zo live van de festivalsfeer en de beste optredens. De festivalgangers zelf kunnen via de 3FM-site alles terugkijken als ze weer thuis zijn.

Voorpret

Liefhebbers kunnen van maandag 11 juni tot en met donderdag 14 juni alvast in de stemming komen via NPO 2 extra, elke avond om 22.00 uur. Leo Blokhuis, Eva Cleven, Michiel Veenstra en Frank van der Lende laten hun Pinkpop-hoogtepunten uit de rijke historie van het festival zien. Ook blikken ze vooruit naar de editie van 2018. Op welke artiesten verheugen zij zich?

Terugblikken

In de week ná het festival, van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juni, wordt op NPO 2 extra teruggeblikt op Pinkpop 2018 in vijf uitzendingen. Uiteraard met de beste concerten en daarnaast is op maandag 18 juni vanaf 22.00 uur een twee uur durende documentaire te zien over Pinkpop-headliner Pearl Jam. Met daarin ook de beroemde sprong van Eddie Vedder van de camerakraan in het Pinkpop-publiek in 1992. Op de andere dagen starten de terugblikken om 23.00 uur.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)