LogoPers

Premier Rutte levert muzieklijst in bij Top 2000 Stembus

Minister-president Mark Rutte heeft zojuist zijn muzieklijstje ingeleverd voor de Top 2000. Zijn absolute favoriet is Radar Love van Golden Earring. Daarnaast bracht hij zijn stem uit op FourFiveSeconds van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney, Beautiful Day van U2, Let's Dance van David Bowie en Uptown Funk van Bruno Mars en Mark Ronson.
30 november 2016

Op NPO Radio 2 zei de premier: “We leven in een democratie, dat is bijzonder. Ik roep alle Nederlanders daarom op om van hun stemrecht gebruik te maken!"

 

Top 2000 Stembus

NPO Radio 2-dj’s Frank van ’t Hof en Paul Rabbering parkeerden de Top 2000 Stembus vanmiddag op het Buitenhof in Den Haag om stemmen op te halen bij politici. De Stembus rijdt kriskras door Nederland om stemmen op te halen en mensen met keuzestress uit de brand te helpen.

 

NPO Radio 2 Top 2000

De Top 2000 is een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2. De NTR verzorgt de televisie-uitzendingen: Top 2000 Quiz, Top 2000 A Gogo en het nieuwe programma Top 2000: Untold stories op NPO 3. De Top 2000 is live te volgen op NPO Cultura en ’s nachts op NPO 3. Het publiek kan de Top 2000 ook live beleven in het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)