LogoPers

Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag

Voor de eerste keer is op maandag 7 september De Nationale Aan De Slag-dag te horen op Radio 2. Op deze dag viert de radiozender het begin van het nieuwe werk- en studieseizoen, omdat op 7 september voor het eerst na de vakantie heel Nederland weer gezamenlijk aan het werk en naar school gaat. Radio 2 steunt, motiveert en inspireert de luisteraars op De Nationale Aan De Slag-dag en laat weten er ook in het nieuwe seizoen weer elke dag te zijn met de vertrouwde stemmen van Sander de Heer, Daniël Dekker, Frits Spits, Hans Schiffers, Bert Kranenbarg en Jan-Willem Roodbeen.
20 juli 2009

Luisteraars spelen een belangrijke rol tijdens de Nationale Aan De Slag-dag. Via de website van Radio 2 zijn speciale Aan De Slag-vlaggen te downloaden. Luisteraars planten de vlaggen op de plek waar zij aan het werk gaan; in een kantoor, in een schoolklas of thuis in de woonkamer. Verslaggevers van Radio 2 gaan langs bij luisteraars die hun Aan De Slag Vlag hebben opgehangen. Op deze manier probeert Radio 2 in alle 441 gemeenten van Nederland de werklust te peilen.
Luisteraars bepalen voor een groot deel de muziek die op 7 september op Radio 2 te horen is. De radiozender draait de verzoekplaten van de luisteraars: liedjes die motiveren om weer aan de slag te gaan.

Bert Kranenbarg presenteert tussen 17.00 en 19.00 uur het Fileconcert. Op een terrein naast de A27 in Lexmond kiest hij het nieuwe Filelied. Optredende artiesten zijn onder anderen Acda & De Munnik, Bertolf, Lange Frans en Miss Montreal.

Jan-Willem Roodbeen sluit De Nationale Aan De Slag-dag tussen 19.00 en 20.00 af. Hij checkt of in elke gemeente in Nederland Radio 2 aan staat. Want Radio 2 is overal!

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)