LogoPers

Rectify, UnREAL & Empire seizoen 2 starten op NPO 3

Een nieuw televisieseizoen betekent ook de start van nieuwe buitenlandse series. NPO 3 zendt vanaf vrijdag 9 september de veelgeprezen serie Rectify (NTR) uit. Op zaterdag 17 september begint de dramaserie UnREAL (AVROTROS). Empire (BNN) maakt 10 september zijn rentree. Ook het tweede seizoen van dit uitbundige familiedrama zit weer boordevol bekende hiphopsterren.
8 september 2016

Rectify

Vanaf vrijdag 9 september zendt NTR drie weken lang twee afleveringen van Rectify uit, te zien op NPO 3 om 22.10 uur. Rectify is geschreven door Oscarwinnaar Ray McKinnon, geregisseerd door Keith Gordon (Dexter, The Killing) en geproduceerd door het team achter Breaking Bad. Geen wonder dus dat deze Amerikaanse serie veel lof ontving van zowel de pers als het publiek.

De thrillerserie gaat over Daniel Holden die zijn leven moet oppakken nadat hij vrijkomt uit de dodencel. Als tiener werd hij gearresteerd, omdat hij zijn zestienjarige vriendin Hanna zou hebben verkracht en vermoord. Negentien jaar later maakt nieuw DNA-bewijs het vonnis ongeldig. Daniel keert terug naar zijn geboortedorp waar zowel zijn omgeving als hijzelf worden geconfronteerd met allerlei dilemma’s. Hoe pak je het gewone leven weer op, als je bent vergeten hoe dat gaat?

 

UnREAL

AVROTROS start zaterdag 17 september om 21.45 uur met de dubbele afleveringen van UnREAL op NPO 3. De populaire serie laat zien hoe heftig het eraan toe gaat achter de schermen van een populaire Amerikaanse datingshow, die sterke gelijkenissen vertoont met The Bachelor.

De jonge producente Rachel keert na een inzinking terug bij het programma. Ze staat onder grote druk van haar baas om de kandidaten te manipuleren om zo zoveel mogelijk drama en sensatie te creëren. Hoever is Rachel bereid om te gaan? De show is volop in de race voor twee Emmy Awards: beste script en beste vrouwelijke bijrol.

 

Empire

Empire (BNN) begint vanaf zaterdag 10 september om 23.15 uur aan zijn tweede seizoen op NPO 3. De succesvolle Amerikaanse dramaserie speelt zich af in de hiphopwereld. Lucious Lyon is de baas van hiphoplabel Empire Entertainment. Nadat hij gediagnostiseerd is met ALS moet hij één van zijn drie zoons kiezen als opvolger. Zij strijden onderling gewiekst en meedogenloos om de macht binnen het bedrijf.

Amerikaanse (R&B-)sterren staan inmiddels in de rij voor een gastrol in de populaire serie. In het tweede seizoen maken onder andere Alicia Keys, Mariah Carey, Naomi Campbell en Pitbull hun opwachting.

 
Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)