LogoPers

Ronnie Flex en Boef treden op tijdens FunX Music Awards

Boef, Jairzinho, Mula B en Ronnie Flex zijn toegevoegd aan de line-up van de FunX Music Awards in Paradiso. Dat maakte FunX-dj’s Morad & Shay woensdagmiddag bekend. Dinsdag 23 mei treden tijdens de vierde editie van de FunX Music Awards de beste Nederlandse acts op.
10 mei 2017

FMA’s 2017
De FunX Music Awards zijn de publieksprijzen van jongerenzender NPO FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem, gekozen door de FunX-luisteraar. FunX reikt de awards uit op 23 mei in elf categorieën: Artist of the Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer and Best Video. De awardshow vindt plaats in Paradiso in Amsterdam, met live-optredens van Broederliefde, Boef, Ronnie Flex, Mula B, Sevn Alias, Jairzinho, F1rstman en Jonna Fraser. Stemmen kan via funx.nl/awards.

Line-up FunX Music Awards tot nu toe

- Boef
- Broederliefde
- Ronnie Flex
- Jonna Fraser
- Jairzinho
- Mula B
- Sevn Alias
- F1rstman

NPO FunX
NPO FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een lekkere mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. NPO FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)