LogoPers

Stem op aanstormend cultuurtalent van Nederland 2

Vanaf vandaag kan het publiek stemmen op het cultuurtalent van Nederland. Bijna honderd zangers, dansers, performers hebben hun filmpje op Youtube ge-upload, in de hoop een plek te winnen op het podium van de Amsterdamse Uitmarkt. De redactie heeft vandaag de shortlist van 10 artiesten bekend gemaakt. Het publiek bepaald welk aanstormend talent het optreden wint en zich in de kijker mag spelen voor cultuurminnend Nederland. Stemmen kan op de site culturelefestivals.nederland2.nl.
4 augustus 2009

De zoektocht naar het cultuurtalent maakt onderdeel uit van De Culturele Festivals op Nederland 2. Een aantal weken geleden ging de actie van start op de speciale website van Nederland 2. Aanstormend talent werd via tv en internet opgeroepen hun filmpje op te sturen.

Naast de publieksprijs, worden twee podiumplekken toegewezen door een professionele jury, bestaande uit journalist Leon Verdonkschot (journalist), Jessica van Tol (producer Uitmarkt) en Bart Soepnel (hoofdredacteur kunst en cultuur NPS).

Op zaterdag 29 augustus hebben de drie winnaars een uur lang het podium op de Nieuwmarkt tot hun beschikking om het publiek te verassen met hun talent. Deze gebeurtenis is dezelfde avond te bekijken om 21.00 uur op Cultura24.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)