LogoPers

Stemmen voor de NPO Radio 2 Top 2000 van start

NPO Radio 2 dj-s en inwoners Liempde geven startschot Vanaf vandaag kan iedereen voor zijn favoriete Top 2000-nummers stemmen. De NPO Radio 2-dj’s gaven zojuist samen met de inwoners van Liempde het startschot voor de Top 2000 Stemweek. Ook rijdt er een speciale Top 2000 Stembus door het land om mensen met keuzestress te helpen. Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 2 december hun muzieklijstjes inleveren. De top 3 van de lijst der lijsten wordt ’s avonds bekend gemaakt.
25 november 2016

(Fotocredits: NPO Radio 2/Bullet-Ray.)

 

Stemweek

In alle vroegte reed Gerard Ekdom vanmorgen tijdens zijn show met de Top 2000 Stembus naar Liempde waar de bus feestelijk werd onthaald. Samen met de NPO Radio 2-dj’s trapten de Liempdenaren de Top 2000 Stemweek af met een druk op de knop. Een week lang kan iedereen op zijn mooiste nummers en meest dierbare herinneringen stemmen via www.nporadio2.nl of de NPO Radio 2-app.

 

Top 2000 Stembus

Van maandag 28 november tot en met donderdag 1 december zenden Vroeg op Frank en Ekdom in de Ochtend elke morgen uit op een andere locatie vanuit de Top 2000 Stembus. De bus staat maandag in Leiden, dinsdag in Zaltbommel, woensdag in Eindhoven en donderdag in Joure. Op vrijdag, de Stemfinaledag, is de Stembus terug in Hilversum en zendt NPO Radio 2 de hele dag uit vanuit het Top 2000 Café in Beeld en Geluid.

 

Busboys

Mensen met keuzestress kunnen de hele week de hulp inroepen van Busboys Frank van ’t Hof en Paul Rabbering. Zij rijden kriskras door Nederland om mensen met Top 2000-keuzestress uit de brand te helpen. Mensen kunnen ook stemmen in de bus. Woensdag 30 november parkeren zij de Stembus op het Binnenhof om het stemlijstje van Mark Rutte op te halen. Volg alles van de Busboys via de livestream op www.nporadio2.nl.

 

 

Top 2000

De Top 2000 is een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op NPO Radio 2. De NTR verzorgt de televisie-uitzendingen: Top 2000 Quiz, Top 2000 A Gogo en het nieuwe programma Top 2000: Untold stories op NPO 3. De Top 2000 is live te volgen op NPO Cultura en ’s nachts op NPO 3. Het publiek kan de Top 2000 ook live beleven in het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum.

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)