LogoPers

Thymen Wabeke nieuwe 3FM jock in de nacht

Maandag 28 september start de jongste landelijke radio-dj op 3FM: Thymen Wabeke. De 18 jarige dj uit Arnhem is de nieuwste aanwinst van de 3FM Radio-DJ School. Thymen maakt vanaf nu wekelijks zijn programma “Thymen”(NPS) in de 3FM nacht van zondag op maandag tussen 01.00 en 04.00 uur. 3FM Opleidingscoördinator Timo Kamst: “Thymen is een groot talent. Als je naar hem luistert, hoor je radio ervaring. Hij heeft het complete pakket in huis; een grote liefde voor muziek, een dijk van een stem en creativiteit. Daarnaast is hij intelligent en weet hij inhoud te brengen. Aan Thymen willen we de 3FM luisteraars graag toevertrouwen.”
24 september 2009

Thymen: “Ik ga aan de slag bij het radiostation waar ik het liefst naar luister. Ik kan niet wachten om de studio in te duiken. Ik hoop dat ik bij 3FM veel kan doen en leren. Give me the mic. I need to broadcast."

Jurre Bosman, eindredacteur NPS 3FM: “Thymen komt in het lange rijtje talenten dat via de NPS de weg naar 3FM gevonden heeft: Michiel Veenstra, Coen Swijnenberg, Claudia de Breij, Bart Arens, Sander Lantinga en Domien Verschuuren zijn enkele beroemde voorbeelden. Met zijn achttien jaar heeft Thymen alle tijd om te groeien. De 3FM DJ School is daar de ideale plek voor.”

Prijsvraag
Thymen uploade een demo via www.3fm.nl/djschool om mee te dingen naar deelname aan een masterclass audiovormgeving die door de 3FM Radio DJ opleiding werd georganiseerd. De demo van Thymen was in die wedstrijd de beste. Dit leverde hem niet alleen deelname aan de workshop op, maar ook vanaf nu een wekelijks nachtprogramma en een plek in de felbegeerde 3FM Radio-DJ School.

3FM DJ-School
De 3FM Radio-DJ School geeft jaarlijks een tiental getalenteerde DJ’s de kans om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Dit gebeurt met een praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding. De 3FM Radio-DJ School duurt gemiddeld 2 jaar en leverde dj’s op als Gerard Ekdom, Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering.

Website 3FM DJ-school
De website van de 3FM-DJ School is vernieuwd. Aanstormend radiotalent kan op www.3fm.nl/djschool alles lezen over het 3FM opleidingstraject waarbij student-DJ’s de kans krijgen om wekelijks een radioprogramma in de 3FM nacht te maken. Talent met radioambitie meldt zich aan voor de 3FM Radio-DJ School door een demo in te sturen of rechtstreeks te uploaden naar de nieuwe website.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)