LogoPers

Tim Moen nieuwe zendermanager NPO Klassiek

Tim Moen (48) start op 1 juli als zendermanager van NPO Klassiek. Na het vertrek van Simone Meijer nam Moen de functie al tijdelijk waar. Sinds 2018 is hij adjunct-zendermanager van NPO Klassiek, daarvoor was hij eindredacteur klassiek bij AVROTROS. 

Jurre Bosman, directeur NPO Audio: “De missie van NPO Klassiek is om dit unieke muziekgenre bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Tim Moen zet zich hier al jaren met hart en ziel voor in en met resultaat. Met zijn benoeming tot zendermanager NPO Klassiek krijgt hij de leiding over de radiozender en de andere crossmediale activiteiten. Ik feliciteer Tim en de collega’s met deze benoeming en verheug me op de samenwerking.”

Tim Moen: “Niets weet zó te raken als klassieke muziek. Het zoeken naar manieren om iedereen dat te laten ervaren is altijd mijn drive geweest. NPO Klassiek weet als geen ander te laten horen en zien wat voor moois er gebeurt in de volle breedte van dit genre. Daaraan vanuit deze rol verder te mogen bouwen, samen met de omroepen en een fantastisch team van creatieve collega’s, vind ik een groot voorrecht.”

Tjahny Bercx nieuwe directeur HR en Cultuur bij NPO
NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start
Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM
3FM Serious Request komt in actie voor Metakids
Jonna Fraser en CHO grote winnaars FunX Music Awards
Ontsnap even uit de drukte: NPO Klassiek presenteert themaweek Kalm met Klassiek
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)