LogoPers

Uitreiking en concert NPO Radio 2 Prijs live op radio

NPO Radio 2 doet op 16 oktober live verslag van de NPO Radio 2 Prijs vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Guus Meeuwis ontvangt de prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek uit handen van NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom. Luisteraars die niet bij het concert aanwezig zijn, kunnen genieten van de unieke show op NPO Radio 2.
14 oktober 2015

Luister mee

Guus Meeuwis blikt deze avond terug op zijn muzikale carrière en trakteert het publiek en de luisteraars op bijzondere anekdotes. Hij neemt het publiek mee door zijn carrière vanaf het prille begin met Het is een Nacht tot aan zijn nieuwe album Morgen. Van 20.00 tot 22.00 uur is de show live te volgen op NPO Radio 2 en http://www.radio2.nl/live. Bert Haandrikman start om 18.00 uur met een vooruitblik op de show. Na afloop praten Guus Meeuwis en Gerard Ekdom na in de radiostudio met Haandrikman.

Nederlandse muziek in het zonnetje

NPO Radio 2 staat vrijdag de hele dag in het teken van de Nederlandse muziekscene. Deze dag draaien de dj's alleen maar muziek van Nederlandse bodem, waaronder veel Nederlandstalige nummers. In Aan de Slag! (AVROTROS) tussen 9.00 en 12.00 uur is Marco Borsato te gast en Krystl komt een broodje eten bij Gijs 2.0 (KRO-NCRV). Zaterdagochtend wordt Grand Café Kranenbarg (KRO-NCRV) omgetoverd tot Grote Kroeg Kranenbarg. Tussen 9.00 en 12.00 uur is er uitsluitend Nederlandstalige muziek te horen op NPO Radio 2. Humberto Tan is van 11.00 tot 12.00 uur te gast om zijn favoriete Nederlandstalige nummers uit de Top 2000 te laten horen.

NPO Radio 2 Prijs

De NPO Radio 2 Prijs wordt uitgereikt aan een artiest of band vanwege een bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek. De publieke radiozender wil zo Nederlandse muzikanten eren voor geleverde prestaties en aanmoedigen hun werk voort te zetten.

Kijk op www.nporadio2.nl voor meer informatie.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)